Pāris adoptēja 3 mirstošas kaimiņienes bērnus. Kas ar viņiem notika vēlāk, nav vārdiem aprakstāms… FOTO

Reiz bija parasta amerikāņu ģimene, kas nezināja bēdas. Tiša Bošemina un viņas vīrs audzināja piecus bērnus. Nevar teikt, ka viņi dzīvoja pārtikuši, bet ne nabadzībā. Paēduši bija.

Bet tad Tišas pasaule sabruka. Tas notika, kad kaimiņiene Odrija lūdza viņai pieskatīt viņas trīs bērnus: sievietei nepieciešama steidzama medicīniskā pārbaude. Kaut arī Tiša gandrīz nemaz nekontaktējās ar kaimiņieni, atteikt šādu lūgumu nevarēja.

Nebija zīmju par nepatikšanām. Tomēr, kad Odrija pārnāca mājās, viņa teica, ka viņai atklāts otrās stadijas kuņģa vēzis. Visiem radiniekiem un draugiem šīs sievietes briesmīgā ziņa nāca kā šoks.

Kopš tā brīža kaimiņienes kļuva par tuvām draudzenēm. Tiša bija gandrīz vienīgā persona, kas patiesi rūpējas par slimo. Tas ir iemesls, kāpēc Odrija lūdza viņai pieņemt savus bērnus, kad nāve pieķērās pie viņas novārgušā slimā ķermeņa ar ciešām spīlēm.

Saprotot, ka trijotne neizdzīvos briesmīgajā pasaulē bez mīlošas mātes, Tiša pieņēma izmisīgu lēmumu – pieņemt šos bērnus. Tagad viņu ģimene sastāvēja no 10 cilvēkiem, un vecā māja plīsa pa vīlēm.

Neatkarīgi no visa, pāris dzīvoja pilnīgā harmonijā, un ātri atrada kopīgu valodu ar bērniem. Tiša un viņas vīrs kļuva bērniem par īstu mammu un tēti. Viņi dzīvoja cieši, bet saticīgi. Bet tas nevarēja ilgt mūžīgi.

Kādu dienu pie Bošeminiem ieradās vietējās televīzijas kanāla pārstāvji, kas burtiski šokēja ģimeni ar negaidītām ziņām. Pāris ar bērniem tika aicināti pārcelties uz viesnīcu uz pāris nedēļām, sakot, ka viņiem sagatavots milzu pārsteigums.

Atgriežoties mājās, Tiša, viņas vīrs un bērni nevarēja noticēt savām acīm.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru